Potrebujete več obiskovalcev, povpraševanj in prodaje preko spleta?

Brezplačna analiza spletne strani

v vrednosti 99,99€

Kaj spletna analiza zajema?

Ponujamo brezplačno analizo vaše spletne strani v vrednosti 99,99 eur

Na vaš e-mail naslov ste prejeli povezavo na to spletno mesto, saj ste bili izbrani za brezplačno analizo vaše spletne strani, v vrednosti 99,99 EUR! Dovolite nam, da se najprej predstavimo.

Smo podjetje WPM z blagovno znamko WP-Mojster.si in se ukvarjamo z izdelavo, predelavo in optimizacijo spletnih strani. Naš cilj je, da s celostno storitvijo stranki zagotovimo vse, od celostne grafične podobe, do izdelave spletne strani, ki je varna, hitra, učinkovita in uporabniku prijazna.

Prevečkrat pridemo v stik s spletnimi stranmi in trgovinami, ki niso varne, optimizirane in izgledajo precej zastarelo, zato smo se odločili, da našo analizo (v vrednosti 99,99 EUR) določenemu številu podjetij ponudimo BREZPLAČNO.

SEO analiza

oziroma Search Engine Optimization.
Ali je vaša spletna stran optimizirana za iskalnike, kot je recimo google?

Kaj analiza zajema?

Analiza varnosti

Ali je vaša spletna stran varna (ima varne povezave) in ni dovzetna za morebitne vdore?

Analiza hitrosti

Ali se vaša spletna stran nalaga hitro? Ali je hitrost optimizirana za boljšo uvrstitev na iskalniku Google in za to, da obdržite stranke (npr. tekom procesa nakupa)?

Tehnična analiza

Ali vaše povezave znotraj spletne strani delujejo? Ali je vaša spletna stran prilagojena za mobilni pogled?

Komu je spletna analiza namenjena?

Analiza spletne strani je namenjena vsakemu, ki si želi testirati svojo izpostavljenost na spletu in le to izboljšati. Še posebej je zaželjena za spletne strani poslovnih uporabnikov, za podjetja in spletne trgovine.

Marsikatera spletna trgovina ne dosega ciljne publike zlasti zaradi zastarelosti, kar je dostikrat hitro rešljivo. Prav tako je potrebno poudariti, da se pravila dobre SEO optimizacije nenehno spreminjajo in verjetno niso enaka, kot so bila, ko ste vašo spletno stran izdelali.

Opravi analizo

Da si zagotovite brezplačno analizo vaše spletne strani, v spodnjem obrazcu vpišite vaše podatke in v dveh delovnih dneh vas bomo kontaktirali z rezultati.