Kot partner družinskega podjetja ASA Naklo ponosno vzdržujemo in nagrajujemo spletno stran že od leta 2015, ko smo zanje zasnovali prvo različico spletne strani.

Spletni katalog smo po želji naročnika zasnovali do faze povpraševanja, saj se kot ekskluzivni zastopnik znamk Alpina, Roces in Ziener ne želijo posluževati direktne neposredne prodaje kupcem.

Ponosni smo na svoje dosedanje skupne uspehe.

LASTNOSTI SPLETNE STRANI

RAST OBISKA V LETU 2020

52 %

Več obiska na strani

22 %

Več porabljenega časa na spletni strani

36 %

Novih uporabnikov

Facebook objave

Za podjetje ASA Naklo smo na vstopno stran vgradili gradnik, ki omogoča prikaz objav z njihove Facebook strani ASA. S tem smo časovno optimizirali prenos vsebine iz Facebook strani, na uradno spletno stran podjetja.

Optimiziran katalog

Za čim boljšo uporabniško izkušnjo spletnega kataloga smo dodali možnost filtriranja izdelkov po željah in potrebah uporabnika, ki omogoči prikaz ključnih izdelkov. V spletnem katalogu imajo izdelki zaradi boljše preglednosti in enostavnejše nakupovalne izkušnje že označeno višino popusta in poleg originalne cene tudi ceno z že upoštevanim popustom.

Kategorije

Za bolj učinkovito delovanje smo spletni katalog optimizirali na način, da lahko naročnik doda nove izdelke in nove kategorije, ki se samodejno filtrirajo v spletnem katalogu.

Povpraševanje

Naročnik želi komunicirati z vsako stranko osebno, zato smo pod izdelki naredili obrazec za oddajo povpraševanja. Ker katalog ne omogoča neposrednega naročila izdelka, ima vsak obrazec oznako izbranega izdelka stranke, kar omogoča učinkovito obravnavo prejetih povpraševanj.

Kontakt

Spletna stran omogoča dodatno povezovanje s podjetjem preko dostopa do družbenih omrežij in kontaktne številke ASA Naklo, ki so vidni v glavi spletne strani. Ob izbiri in pregledu določenega izdelka smo v spletno stran vgradili tudi možnost deljenja vsebine na družbenih omrežjih.