Kot partner družinskega podjetja ASA Naklo ponosno vzdržujemo in nagrajujemo spletno stran že od leta 2015, ko smo zanje zasnovali prvo različico spletne strani.

Spletni katalog smo spremenili v spletno trgovino, da bodo tako lahko njihove stranke neposredno naročale izdelke na hitri, pregledni in enostavni ter optimizirani spletni trgovini.

Ponosni smo na svoje dosedanje skupne uspehe.

LASTNOSTI SPLETNE STRANI

RAST OBISKA V LETU 2020

52 %

Več obiska na strani

22 %

Več porabljenega časa na spletni strani

36 %

Novih uporabnikov

Facebook objave

Za podjetje ASA Naklo smo na vstopno stran vgradili gradnik, ki omogoča prikaz objav z njihove Facebook strani ASA. S tem smo časovno optimizirali prenos vsebine iz Facebook strani, na uradno spletno stran podjetja.

Optimizirana spletna trgovina

Nova spletna trgovina je enostavna za uporabo, prav tako pa tudi privlačna za nakupovalce. Prilagojena je mobilnemu prikazu, je pregledna, hitra in omogoča edinstveno nakupno izkušnjo.

Kategorije

Za bolj učinkovito iskanje med izdelki, smo spletno trgovino optimizirali tako, da uporabnik lahko filtrira izdelke po svojih željah in tako hitreje pride do iskanega.

Dosegljivost izdelkov

V spletni strani se zaloga nenehno posodablja in daje uporabniku ažurne informacije, kje izdelek lahko kupijo, če ga v spletni trgovini ASA Naklo v tistem trenutku ni na voljo.

Kontakt

Spletna stran omogoča dodatno povezovanje s podjetjem preko dostopa do družbenih omrežij in kontaktne številke ASA Naklo, ki so vidni v glavi spletne strani. Ob izbiri in pregledu določenega izdelka smo v spletno stran vgradili tudi možnost deljenja vsebine na družbenih omrežjih.