Spletno stran smo zasnovali za blagovno znamko I AM PANDA, ki se zavzema za uporabo naravnih materialov za izdelavo svojih oblačil, zato so njihovi izdelki 100 % organski in prijazni telesu, brez dodanih kemikalij ali strupenih barvil.

I AM PANDA je zagotovo ena izmed naših bolj izstopajočih strani, stran pa je bila oblikovana izredno natančno in se sama prilagaja vsaki resoluciji.

LASTNOSTI SPLETNE STRANI

Visoka funkcionalnost noge

V nogo spletne strani je bilo vloženo veliko detajlov, ki si jih lahko ogledate tudi sami. V njej se nahaja meni, ki ima enake funkcionalnosti kot tisti v glavi spletne strani. Poleg menija sta navedeni povezavi do pogojev uporabe kot tudi do politike o zasebnosti. V nogi se nahaja tudi opis delovanja podjetja in obrazec preko katerega se lahko naročimo na brezplačno obveščanje o novicah podjetja.

Eleganten dizajn trgovine

Spletna trgovina je narejena z veliko natančnostjo in je najbolj obiskana stran. Če postavimo kazalec miške na izdelek, se pokaže druga vnesena slika tega izdelka z elegantno animacijo. Cena je na strani izdelkov pomanjšana z namenom izpostavljanja izdelka in ne cene. Izdelke ločuje tanka siva črta, kar pripomore k elegantnejšemu izgledu spletne strani.

Variabilni produkt

Izdelki podjetja so bili pogosto različice enakih izdelkov, zato smo pri prikazovanju izbranega izdelka vgradili možnost izbire velikosti in barve. Gumbi so oblikovno in barvno usklajeni s preostankom spletne strani.

Nakupni proces

Nakupovalno košarico smo naredili uporabniku preprosto. Omogoča vnos kuponov za popust, ga izpiše in odšteje.
Na voljo pa so tudi različni načini plačila. Znesek dostave se prišteje že v košarici, kar prepreči neprijetna presenečenja ob zaključku plačila ali ob dostavi naročila.

Drsne animacije

Ena od posebnosti spletne strani so drsne slike na strani kolekcije IAWU. Slike predstavljajo nekakšno alternativno življenje z močnimi sporočili, v katerem se živali vedejo kot ljudje. Namen je predstaviti človeška dejanja skozi oči živali, ki zaradi njih trpijo.

Večjezičnost

Podjetje je želelo prodajo svojih izdelkov razširiti izven meja Slovenije, zato smo spletno stran prilagodili tudi v angleški jezik.