Omnipemf je zelo uspešen in mednarodno priznan start-up. S pomočjo več kot 2 miljona zbranih investicij so uspešno razvili poseben produkt, NeoRhythm©, ki je zasnovan na PEMF tehnologiji (“pulsed electromagnetic field” oziroma tehnologija impulzno elektromagnetnega polja), je njihov glavni produkt.
Do danes štejejo več kot 16.800 zadovoljnih strank.

Na novo smo oblikovali spletno stran, poenotili vsebino in zaradi povečane konverzije spremenili spletno stran, ki sedaj deluje brezhibno in ima moderen videz in visoko funkcionalnost.

Na ta način je po vsem svetu zaživelo uspešno in perspektivno podjetje, kateremu je sedaj lažje oblikovati vsebine za spletno stran in oglaševanje.

LASTNOSTI SPLETNE STRANI

IZBOLJŠAVE PO PRENOVI SPLETNE STRANI

51 %

Rast obiska

70 %

Nižji delež izhodov

21 %

Novih uporabnikov

Zanimiv produkt

NeoRhythm© oziroma tehnologija, ki je vanj inkorporirana ima več pozitivnih funkcij in blagodejno vpliva na uporabnika tako fizično, kot tudi psihično. Razpon teh funkcij je viden predvsem pri rezultatih, ki se pojavijo po redni uporabi, in sicer izboljša kvaliteto spanca, poveča energijo, fokus in še mnogo več.

Začetek naše skupne poti

S podjetjem Omnipemf smo začeli sodelovati v začetku leta 2020. Pred tem je bila njihova stran zelo raztresena in počasna. Tekom našega sodelovanja smo spletno stran optimizirali, izboljšali nakupovalni proces in se trudili, da vse naredimo uporabniku bolj prijazno. Vse to pa seveda velja tudi za mobilni pogled.

Nakupni proces

V spletno trgovini smo vnesli bolj enostaven in pregleden postopek nakupa, z veliko možnostmi plačila, ki so jasno razdeljene. Gre za premišljene nakupe in prav tak je tudi celoten nakupni proces. Omogočena je dostava po vsem svetu.

Blog

Zaradi neobičajnih produktov, ki jih podjetje ponuja je velik del spletne strani prav izobraževanje o izdelku in njegovih učinkih. Stran je zasnovana tako, da je vsebina pregledna in lahko berljiva za vsakega obiskovalca spletne strani.

Podpora

Podjetje gradi velik poudarek na skupnosti Omnipemf, zato smo preko analiz in pogovorov ugotovili da je smotrno v spletno stran vključiti tudi ta aspekt, preko katerega so uporabnikom vedno na voljo odgovori na morebitna nerešena vprašanja.