Ponosni smo, da smo partnerji družinskega podjetja ASA Naklo že od leta 2015, ko smo za njih ustvarili prvo verzijo spletne strani in od takrat jo vzdržujemo in nadgrajujemo.

Spletni katalog je razvit do faze povpraševanja, saj se kot ekskluzivni zastopnik znamk Alpina, Roces in Ziener ne želijo posluževati direktne prodaje kupcem.

Naše dolgoročno sodelovanje nam je v ponos.

LASTNOSTI SPLETNE STRANI

RAST OBISKA V LETU 2020

52 %

Več obiska na strani

22 %

Daljša seja na strani

36 %

Novih uporabnikov

Facebook objave

Spletna stran ASA ima na prvi strani vgrajen gradnik, s pomočjo katerega se prikazujejo objave z njihove Facebook strani. S tem privarčujemo na času, saj se vsaka nova objava na Facebooku istočasno prikaže tudi na spletni strani in se izognemo nepotrebnemu večkratnemu pisanju objav.

Optimiziran katalog

Katalog na spletni strani je bil zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in kar se da pregleden. Omogoča filtriranje, pri čemer lahko uporabnik filtre nastavi po svojih željah in potrebah. Filter uporabnikom nudi možnost prikazovanja le najbolj relevantnih izdelkov. Za boljšo preglednost in enostavnejšo nakupno izkušnjo imajo izdelki v katalogu označeno višino popusta in poleg originalne cene tudi ceno z že upoštevanim popustom.

Kategorije

Dodajanje novih izdelkov je preprosto, tudi za osebe z malo predhodnega znanja o spletnih straneh. Z enim klikom lahko kateremukoli izdelku dodajo kategorijo, s pomočjo katere se ta avtomatično filtrira v katalogu.

Povpraševalna forma

Spletna stran, kljub katalogu, ne omogoča direktnega naročila izdelka. Po želji stranke smo zato pod vsakim izdelkom naredili obrazec za povpraševanje, ki omogoča, da podjetje z vsako stranko komunicira osebno. Posamezno sporočilo za povpraševanje ima oznako izbranega izdelka stranke, kar omogoča najhitrejše in najenostavnejše obravnavanje posamezne stranke.

Kontakt

Spletna stran ima v glavi dodane povezave do družbenih omrežij, v primeru da bi se stranka želela povezati tudi preko njih. Če želijo stranke na hitro kontaktirati podjetje, imajo v glavi spletne strani dodano tudi kontaktno telefonsko številko. Prav tako ima vsak izdelek vgrajeno tudi možnost delitve vsebine na družbenih omrežjih.